Ίρις: Ποια είναι η χορεύτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στο GNTM

Έκοψε την ανάσα των κριτών με την εμφάνιση της στο bootcamp

Η Ίρις πήγε για δεύτερη φορά στις οντισιόν του GNTM και αυτή τη φορά εντυπωσίασε τους κριτές στο ID Catwalk. Με την ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή της, έκανε πασαρέλα πάνω στις πουέντ της και οι κριτές έμειναν, κυριολεκτικά, με το στόμα ανοικτό! 

ιριδα GNTM

GNTM 3: Η πασαρέλα που έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν!

«Θέλω να βάλω τα κλάματα και δεν μου πάει», σχολίασε η Ζενεβιέβ. Ανάλογο ενθουσιασμό έδειξαν και οι υπόλοιποι coaches. Υπήρξαν επιφωνήματα θαυμασμού και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. 

GNTM 3: H 25χρονη Ίριδα που «κόπηκε» στο περσινό bootcamp

Όπως ήταν φυσικό, η Ίρις πέρασε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην επόμενη φάση. Μάλιστα, δε χρειάστηκε να ξαναμπεί στην αίθουσα για να της το ανακοινώσουν!

Η 25χρονη χορεύτρια είχε λάβει μέρος και στο περσινό GNTM, ωστόσο κόπηκε στα bootcamps. «Δεν ήμουν τόσο έτοιμη να έρθω και δεν το ήθελα τόσο. Είχα έρθει πιο φοβισμένη, φέτος είμαι πιο δυναμική κι αυτό συμβαίνει γιατί είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μου» ανέφερε, όταν εμφανίστηκε στις audition.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ίρις έχει ανεβάσει φωτογραφίες τόσο από την προσωπική, όσο και από την επαγγελματική της ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

A post shared by Irida - Konstantina Papoutsi (@irida_papoutsi) on

Ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Καγιά είχαν δεν την Ίριδα, σε ένα bar και ήταν εκείνοι που της πρότειναν, πριν από ένα χρόνο, να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM. 

Η Ίρις άλλαξε τα μαλλιά της, αδυνάτισε, γύμνασε περισσότερο το κορμί της κι ένιωσε έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στο χώρο της μόδας.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top