Αντώνης Σρόιτερ: Ο λόγος που θέλει να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι

Ο παρουσιαστής ειδήσεων σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του εν μέσω πανδημίας, την οικογένειά του που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε βλέπει τόσο και την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία.

«Εμείς προσφέρουμε ενημέρωση», τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Έχω κάνει εκπομπή με πάρα πολλούς που δε συμπαθώ. Δε θεωρώ ότι οι τηλεθεατές είναι πρόβατα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι το καλό και τι είναι το κακό».

Ιωάννα Μπούκη: Δείτε πώς ευχήθηκε στον Αντώνη Σρόιτερ για τη γιορτή του!

Όταν ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη αν θα μπορούσε να γίνει πολιτικός η απάντησή του ήταν: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι καλός πολιτικός, γιατί θέλει να λες συγκεκριμένα πράγματα και να είσαι προσηλωμένος στις δημόσιες σχέσεις. Θέλησα να γίνω δημοσιογράφος, γιατί με γοήτευε η ιδιωτική τηλεόραση και για 20 χρόνια ήμουν μόνο στον έντυπο τύπο», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ για την πορεία της καριέρας του.

 

Όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στην προσωπική ζωή και την οικογένεια του δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων του Alpha, ο ίδιος δήλωσε έτοιμος… να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13 τους έτη!

«Με τα δικά μου κορίτσια δε παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια - αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.

Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος. Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους», είπε ο τρυφερός μπαμπάς, Αντώνης Σρόιτερ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top