Τελικός GNTM: Με αυτά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών έλαμψαν τα κορίτσια

Η νέα σειρά του TRESemmé χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα

νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé

Το συναρπαστικό ταξίδι του GNTM 2 έφθασε στο τέλος του με νικήτριες την Άννα – Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπανκό. Μαζί με την Κέισι Μίζιου ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού και πραγματικά έλαμψαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε ο τελικός του GNTM 2 καθώς αναδείχτηκαν δύο νικήτριες! Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό είναι οι νικήτριες του GNTM 2 αφού ισοβάθμησαν με 112 βαθμούς, μετά τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών! Άννα – Μαρία και Κάτια θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ ενώ και οι δύο θα κάνουν από ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro. Συγχαρητήρια! #GNTMgr #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν 3 φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών ήταν «Celebration», κατά τη διάρκεια των οποίων, οι 3 φιναλίστ πόζαραν όπως μόνο εκείνες ξέρουν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Σύμμαχος τους ήταν για μία ακόμη φορά, η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé η οποία ήρθε απευθείας στην Ελλάδα από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Tα νέα προϊόντα της εταιρείας ήταν αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για τα απαιτητικά χτενίσματα του μεγάλου τελικού.

Η Σοφία Νομικού, official hair expert του TRESemmé επιμελήθηκε τα χτενίσματα των τριών φιναλίστ στον τελικό του GNTM χρησιμοποιώντας τα προϊόντα styling του TRESemmé : το ξηρό σαμπουάν για ανανέωση της τρίχας, Dry Shampoo της σειράς Botanique, το Smooth & Shine blow dry mist κατά της θερμότητας, τον αφρό για μπούκλες Curl Conditioning της σειράς Botanique και για φυσικό όγκο Volume & Lift mousse. Στο τέλος, χρησιμοποιήθηκαν οι δύο λακ Extra hold hairspray και Freeze hold hairspray για δυνατό και φυσικό κράτημα του χτενίσματος.

Στην πρώτη δοκιμασία με τίτλο «The Preparation/Towels», οι υποψήφιες πόζαραν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου φορώντας πετσέτες και ανεκτίμητα κοσμήματα, ενώ προετοιμάζονταν για μια μεγάλη βραδιά, σε πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου. Tα κορίτσια κατάφεραν να αποδώσουν τα συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας που έπρεπε.

GNTM Άννα Μαρία και Κέισι

Εκθαμβωτικές η Άννα Μαρία και η Κέισι τη βραδιά του μεγάλου τελικού

GNTM Κάτια

Πανέμορφη ήταν και η Κάτια

Στη δεύτερη δοκιμασία με τίτλο «The Party/ Havana Club» το σκηνικό θύμιζε κάτι από κλαμπ της Κούβας του ’30.

Κάτια από GNTM χτενίζεται με τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé

Εδώ η Σοφία εφαρμόζει το TRESemmé  smooth & shine blow dry mist κατά της θερμότητας στην Κάτια πριν διαμορφώσει το χτένισμα της

Η ατμόσφαιρα παλιού Hollywood, τα εκτυφλωτικά φορέματα και τα κοσμήματα που φορούσαν οι κοπέλες τις μετέτρεψαν σε πρωταγωνίστριες του party. Έπρεπε να κλέψουν την παράσταση όπως κι έκαναν.

Στην τρίτη δοκιμασία με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain»  μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις τρεις υποψήφιες. Φωτογραφήθηκαν με τους συντρόφους τους… Χορός στη βροχή, διάχυτος ερωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, είναι τα στοιχεία που συνέθεσαν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κοριτσιών.

Η Κέισι χτενίζεται με προϊόντα του TRESemmé

Η Κέισι ανανεώνει το χτένισμά της με το ξηρό σαμπουάν του TRESemmé dry shampoo με το μοναδικό άρωμα καρύδας.

Η Σοφία χρησιμοποιεί το TRESemmé  smooth & shine blow dry mist κατά της θερμότητας στην Άννα Μαρία πριν ξεκινήσει το χτένισμα της.

Η Σοφία χρησιμοποιεί το TRESemmé  smooth & shine blow dry mist κατά της θερμότητας στην Άννα Μαρία πριν ξεκινήσει το χτένισμα της.

Τα νέα προϊόντα του TRESemmé καθόλη τη διάρκεια του GNTM 2 ήταν ο απόλυτος σύμμαχος των κοριτσιών. Το αποτέλεσμα που χάρισαν στα μαλλιά των διαγωνιζόμενων ήταν πάντα άψογο! Έτσι και στις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης TRESemmé έδωσε στα κορίτσια την αυτοπεποίθηση και τον αέρα που χρειάζονταν ώστε να είναι οι πραγματικές ντίβες της βραδιάς. Εκείνες που θα μπουν στο party και θα γυρίσουν όλοι να τις κοιτάξουν.

Αυτό που θες να πετύχεις και εσύ αυτές τις γιορτές! Και θα το καταφέρεις χάρη στη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé η οποία χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια κάθε σύγχρονης γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι είναι η νούμερο 1 μάρκα περιποίησης μαλλιών της Αμερικής. Κάθε γυναίκα μπορεί να νιώσει γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει την παρουσία της αισθητή σε κάθε της βήμα!

Το TRESemmé τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στην πρώτη σειρά και δημιουργεί τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν. Για αυτό άλλωστε πρωταγωνιστεί σε εκατοντάδες επιδείξεις με μοναδικά χτενίσματα.

Φέτος, το TRESemmé έρχεται στην Ελλάδα για να αποκαλύψει τα latest trends και hair looks της πασαρέλας και φυσικά να χαρίσει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά κάθε γυναίκας! 

Αν λοιπόν θέλεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις με το look σου αυτές τις γιορτές χαρίζοντας στα μαλλιά σου ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να γνωρίζεις πως τα νέα προϊόντα του TRESemmé, είναι ήδη διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής πώλησης, καταστήματα ομορφιάς και σε e-shops.

Μείνετε συντονισμένοι!
#tresemmegreece
#tresemme

Instagram account TRESemmé:  https://www.instagram.com/tresemmegreece/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top