Βίκυ Καγιά: Τι κοινό έχει η μικρή Μπιάνκα με την κόρη της Μενεγάκη;

Όσα είπε για τα γυρίσματα του GNTM

Μια… «μαμαδίστικη» συζήτηση έκαναν η Βίκυ Καγιά και η Ελένη Μενεγάκη.  Οι δυο φίλες συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκαν στα παιδιά τους.

Μάλιστα, αυτό που δε γνωρίζαμε είναι ότι οι δυο φίλες έχουν κάποιο κοινό. Οι κόρες τους, Μπιάνκα και Μαρίνα είναι συμμαθήτριες, αφού πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

«Στο σπίτι είμαι πολύ ήρεμη και παραδοσιακή. Μάλιστα, η κόρη μου είχε πει στο σχολείο που πάνε μαζί με τη δική σου, τη Μαρίνα, ότι η μαμά μου στη δουλειά φοράνε ωραία ρούχα, αλλά και κραγιόν στη δουλειά, αλλά στο σπίτι φοράει πιτζάμες και τα κραγιόν της τα φοράω εγώ».
Η καθημερινότητα της Βίκυς Καγιά είναι πολύ πιεστική μιας και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της οικογένειάς της αλλά και στα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στο GNTM. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή και όπως είναι φυσικό τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και πολύωρα.

«Είναι δύσκολο το GNTM και παλιά που το έκανα το ίδιο ήταν. Είναι ένα project που έχει πολλές εικόνες, όλα αυτά τα γυρίσματα είναι ατελείωτα. Κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον, το ένα κρεβάτι πιάνει ο Σκουλός, το άλλο πιάνει η Ηλιάνα, εγώ πιάνω κανένα πάγκο έξω στα διαλείμματα. Βέβαια εγώ στο διάλειμμα πάω στα παιδιά και γυρνάω. Όταν βάφονται τα κορίτσια και πρέπει να αρχίζουν να φωτογραφίζονται και να γίνονται οι προετοιμασίες, εμείς έχουμε κανένα δίωρο. Ο καθένας το αξιοποιεί όπως μπορεί, εγώ πάω σπίτι και γυρνάω. Δεν κοιμάμαι πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η κριτής του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top