Backstage: Πώς να είμαστε στυλάτες στο γραφείο;

Κάθε Τετάρτη στις 23:00 περπατάμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου!

Το Backstage είναι η εκπομπή μόδας και lifestyle τoυ Web TV του Star, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως και να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα για τους αγαπημένους τους stars.

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Τετάρτη στις 23:00, από τις πασαρέλες των fashion weeks μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Λίγες μέρες πριν το Σαββατοκύριακο και όλες αναρωτιόμαστε πώς θα εντυπωσιάσουμε τον φίλο μας ή την κολλητή μας στη βραδινή μας έξοδο. Για ακόμα μία φορά, εμείς σας βγάζουμε από το αδιέξοδο!

Σε αυτό το επεισόδιο, ετοιμαζόμαστε για την 23η εβδομάδα μόδας στην Αθήνα, κρυφοκοιτάζουμε τα "Αγγελάκια’" της Victoria’s Secret και... εισβάλουμε στην έπαυλη της Selena Gomez, η οποία βρίσκεται προς πώληση. Μήπως ενδιαφέρεστε; 

Τέλος, σχολιάζουμε τα trends για την άνοιξη - καλοκαίρι 2018, "δοκιμάζουμε" την must-have φούστα των fashion bloggers και σας δίνουμε τα πιο στυλάτα tips για να τραβήξετε τα βλέμματα στο γραφείο!

Για ακόμα περισσότερα νέα από το χώρο της μόδας και της showbiz, παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top