Backstage: Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου;

Μόδα, ομορφιά και lifestyle σε μία εκπομπή!

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Τετάρτη στις 23:00, από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Εμπνεόμαστε από τα οutfits των celebrities, προτείνουμε χρήσιμα beauty hacks και fashion tips και βλέπουμε μαζί όλα τα τελευταία νέα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας showbiz.

Σε αυτή την εκπομπή βλέπουμε τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες, σχολιάζουμε τα πιο αποτυχημένα μακιγιάζ που έχουμε δει και παρακολουθούμε τις πιο αστείες τούμπες μοντέλων κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

Επίσης, αντιγράφουμε το μακιγιάζ της Kendal Jenner αλλά και το στυλ του fashion icon Sarah Jessica Parker και κάνουμε windows shopping... από το κινητό μας!

Φυσικά, δε σταματάμε εδώ! Εσύ ξέρεις ποια είναι τα trends που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη χρονιά αλλά και με ποιους τρόπους θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου; Μήπως ξέρεις ποιοι είναι οι top fashion bloggers στο instagram για να σε βοηθήσουν; 

Για όλα αυτά, δες το απόσπασμα και παρακολούθησε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top