Κώστας Μακεδόνας: «τα μουσικά reality είναι ένα αναγκαίο κακό ή καλό, όπως το βλέπει κανείς»

Θα άφηνε την κόρη του να πάει στο «The Voice»;

Κώστας Μακεδόνας: «τα μουσικά reality είναι ένα αναγκαίο κακό ή καλό, όπως το βλέπει κανείς»

​Την άποψή του ��ια τα μουσικά reality και για το Voice στο οποίο πέρυσι έκανε μία guest εμφάνιση, εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Μακεδόνας!

«Τα reality για τα νέα παιδιά είναι αναγκαίο καλό ή κακό, όπως το βλέπει κανείς. Αν και δεν παρακολούθησα, είχα πάει καλεσμένος στο “The Voice”. Αυτές οι εκπομπές φέρνουν κέρδη στα κανάλια και είναι λογικό να υπάρχουν. Αυτό όμως που με φοβίζει είναι η απότομη προβολή που μπορεί να κερδίσει ένα παιδί από αυτά τα show. Αν δεν έχει την κατάλληλη παιδεία μπορεί να αποβεί καταστροφική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και το αν θα άφηνε τα παιδιά του να πάνε στο «The Voice» μιας και έχουν κληρονομήσει την δική του αγάπη για την μουσική!

«Η κόρη μου κάνει μαθήματα κιθάρας και ο γιος μου τραγουδάει και έχει και ταλέντο στην υποκριτική. Αν θέλει κάποιο από τα δύο μου παιδιά να πάει, ας πάει. Απλώς από την μεριά μου δεν θα το θεωρούσα έντιμο απέναντι στα άλλα παιδιά να διαφημίσω ότι το παιδί μου είναι εκεί γιατί τα άλλα παιδιά δεν θα είχαν πατέρα καλλιτέχνη. Θα προτιμούσα να έβρισκαν τον δρόμο τους στην δουλειά με διαφορετικό τρόπο» τόνισε ο Κώστας Μακεδόνας.

Τέλος ο ερμηνευτής του έντεχνου, ανέφερε πως δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που κάνει εμπορικό τραγούδι, αν μόνο αυτό ξέρει, η το κάνει για να κερδίσει λεφτά ή δόξα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top