Άννα Βίσση: απαντά στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι της

«Δεν έχουμε τα ίδια γούστα, που το αποκλείω»

Άννα Βίσση: απαντά στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι της

Μέσω του fan club της θέλησε η Άννα Βίσση να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές που δέχεται το νέο της τραγούδι, «Αγάπη Είναι Εσύ». Όπως είπε η τραγουδίστρια σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, «αν περάσουν 2 - 3 μήνες και δεν σας αρέσει τι να πω; Δεν έχουμε τα ίδια γούστα, που το αποκλείω».

Το νέο τραγούδι της Άννας, που έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, έχει διχάσει τους πάντες με τους στίχους του. «Αγάπη είναι ο ιδρώτας στο μπλουζάκι σου, τα σβησμένα τα τσιγάρα στο τασάκι σου... τα κομμένα νύχια που πετάς... το σουσάμι απ' το κουλούρι στις σχισμούλες των δοντιών σου», λέει μεταξύ άλλων το ρεφρέν.

«Είμαι σίγουρη ότι θα σας δικαιώσω», λέει η τραγουδίστρια στους θαυμαστές της και συνεχίζει: «ξέρω ότι μου έχετε εμπιστοσύνη. Όταν κάνω κάτι καινούργιο, που δεν έχεις συνηθίσει να το ακούς από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, κοστίζει, έχει έναν κίνδυνο, έχει ένα ρίσκο».

Μάλιστα, η Άννα εκφράζει την πεποίθηση πως το κοινό θα συνηθίσει το «Αγάπη Είναι Εσύ» και θα το κάνει επιτυχία, ενώ δηλώνει περήφανη για το video clip που ετοιμάζει και τα 10 νέα κομμάτια που περιλαμβάνει ο δίσκος της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top