Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της στο Instagram!

Γιατί κρύβει το πρόσωπό του συνεχώς;

Η περιπέτεια εν πλω της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Όσα αποκάλυψε μέσα από τα Insta Stories της

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς έχει βρει τον έρωτα και είναι ήρεμη και ευτυχισμένη.

Ωστόσο, το μοντέλο και επιχειρηματίας κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν δείχνει ποτέ στα social media το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού

Έτσι και αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (10/9) η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή»!

Πέρα από τα σχόλια ενθουσιασμού από τους θαυμαστές της Δήμητρας, υπήρχαν και εκείνα των haters που ρωτούσαν γιατί κρύβει το πρόσωπό του. Η απάντησή της, απλή και λιτή: «Δεν του αρέσει η προβολή στα social media».

«Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο , μοναδικέ μου άνθρωπε , σπάνιο αρσενικό μου ! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι , δε με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου», γράφει στη λεζάντα της.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα ανεβάζει κάτι με τον αγαπημένο της. Το καλοκαίρι τούς είχαμε ξαναδεί αγκαλιά σε ξαπλώστρα. 

Δείτε τη φωτογραφία

αλεξανδρακη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top