Harry & Meghan: Γιόρτασαν μόνοι τους τα γενέθλια της Λίλιμπετ στο παλάτι

Η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε και της ευχήθηκε μέσω... twitter

Η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan, Λίλιμπετ, γιόρτασε πρόσφατα τα πρώτα της γενέθλια και οι γονείς της επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Πρίγκιπας Harry-Markle: Η λαμπερή εμφάνιση στον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Παύλου

To ζευγάρι έκανε την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη... φυγή τους στην Καλιφόρνια.

To ζευγάρι έκανε την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη... φυγή τους στην Καλιφόρνια

To ζευγάρι έκανε την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Καλιφόρνια. Δεν ήταν, βέβαια, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στο μπαλκόνι του Παλατιού, αφού έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά οι κάμερες τους εντόπισαν πίσω από ένα παράθυρο του Μπάκιγχαμ. 

Meghan Markle: Tο τρυφερό φιλί στον Πρίγκιπα Harry - To video έγινε viral

H δεύτερη μέρα των εορτασμών στο Λονδίνο ξεκίνησε με τη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Το μεσημέρι της Παρασκευής o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφτασαν στον Ναό και τα φλας των παπαράτσι άστραψαν. Η Meghan έκανε μία σικάτη εμφάνιση, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Meghan έκανε μία σικάτη εμφάνιση, κλέβοντας τις εντυπώσεις

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρούλας, από το πρωί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να ευχηθούν ανεβάζοντας τις θερμότερες ευχές τους στο twitter.

 

 

Η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan, Λίλιμπετ, γιόρτασε πρόσφατα τα πρώτα της γενέθλια και οι γονείς της επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους

Meghan Markle: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό ο πατέρας της, Thomas

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γνώρισε για πρώτη φορά τη συνονόματη δισέγγονή της, Λίλιμπετ

Την Πέμπτη ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήγαν την κόρη τους Λίλιμπετ στη βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά. Ο γιος τους Άρτσι, τριών ετών, γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και γνώρισε τη βασίλισσα όταν ήταν μωρό, αλλά η Λίλιμπετ, η οποία είχε πρόσφατα γενέθλια και πήρε το όνομά της προς τιμήν της βασίλισσας, δεν είχε συναντήσει ποτέ πριν την προγιαγιά της.

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top