Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δε θα ήθελα να δω τον άντρα μου να σκουπίζει!»

Μετρά 33 χρόνια γάμου με τον Άκη Γκολφίδη

Είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχει βγάλει η χώρα μας με μια μακροχρόνια πορεία στο τραγούδι

Μαρία Σολωμού: Έβαλε τα κλάματα με το τραγούδι της Ελένης Δήμου

Η τραγουδίστρια του «Προσωπικά» και πολλών ακόμα επιτυχιών, Ελένη Δήμου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Roomies» το σαββατοκύριακο. Παρότι τα τραγούδια της τη δεκαετία του ’80 και του ’90 υπήρξαν «ύμνοι» του φεμινισμού, αποκάλυψε μια πιο… παραδοσιακή πλευρά του εαυτού της.

Η Ελένη Δήμου με τον σύζυγό της Άκη Γκολφίδη το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στα «θεμέλια» του γάμου της με τον ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό, Άκη Γκολφίδη, που μετράει 33 χρόνια είπε: «Δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο, απλά πολλές φορές δεν αξιολογήσατε πολύ καλά τις καταστάσεις. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ελευθερία, θαυμασμός κι όπως έχω πει πολλές φορές  -κι ας γίνομαι δυσάρεστη- δε θα ήθελα να δω τον άνδρα μου ακόμα και άρρωστη να είμαι να σκουπίζει. Δε θέλω! Είναι αρσενικό.... Μέχρι πριν από δέκα χρόνια του πήγαινα το πρωινό στο κρεβάτι. Δε με υποχρέωσε κανείς να το κάνω, ήθελα και το έκανα». 

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Φοβήθηκα στην καραντίνα για τον άντρα μου!»

Παράλληλα δήλωσε «κλασική Ελληνίδα μαμά» που ανησυχεί υπερβολικά για το παιδί της, Ωστόσο, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σχέση με τον 27χρονο σήμερα γιο της που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά του Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top