Μαρία Σολωμού: Υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Η Μαρία Σολωμού υποβλήθηκε σε rapid test και δεν έκρυψε την ανησυχία της για το αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός ενημερώθηκε ό,τι η συμπαρουσιάστριά τους στην εκπομπή Roomies, Κατερίνα Ζαρίφη διαγνώστηκε και έσπευσε να κάνει το τεστ, προκειμένου να είναι ασφαλής τόσο εκείνη όσο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με κορωνοϊό η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα πρώτα λόγια μετά το θετικό τεστ για τον κορωνοϊό

«Αυτά είναι. Θεωρείτε ότι θα μείνει κανείς όρθιος; Να σας πω ότι όχι. Ή θα τρελαθούμε ή θα τρελαθούμε», είπε η ίδια σε ένα από τα πρώτα βίντεο που ανήρτησε στα InstaStories.

«Κάποια rapid test θα συμβούν και θα σας ενημερώσω, μόλις πάρω τα αποτελέσματα. Έχω αγχωθεί δε θα το κρύψω. Γιατί να το κρύψω άλλωστε; Έχω έρθει σε επαφή με τον γιο μου, έκανα κάποιες  φωτογραφίσεις. Παρόλα αυτά δε θα χάσουμε το κέφι μας. Εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή, όλοι θα νοσήσουμε και θα πάμε παρακάτω. Ελπίζω κανένας άνθρωπος να μην είναι σε ευπαθή ομάδα, γιατί και στους νεότερους, μπορεί κάποιος να έχει ένα άσθμα», ανέφερε σε ένα από τα επόμενα βίντεο.

Τα αποτελέσματα βγήκαν και ευτυχώς για τη ίδια το τεστ ήταν αρνητικό, αλλά όπως σημείωσε η Μαρία Σολωμού δεν επαναπαύεται και σε λίγες ημέρες θα υποβληθεί και σε άλλο τεστ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top