Κατερίνα Ζαρίφη: Τα πρώτα λόγια μετά το θετικό τεστ για τον κορωνοϊό

Το μήνυμα που εστειλε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Ζαρίφη υποβλήθηκε στο τεστ για τον κορωνοϊό μετά τα θετικά κρούσματα στο J2US, και η παρουσιάστρια διαγνώστηκε με τον ιό. Εκτός από την ίδια, ο Covid -19 «χτύπησε» και τον παρτενέρ της στο μουσικό talent show, Αναστάσιο Ράμμο.

Με κορωνοϊό η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό. Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά».

Επτά κρούσματα κορωνοϊού στο J2US

Η παρουσιάστρια δεν έχει χάσει το χιούμορ της όπως φάνηκε και με όσα είπε στη συνέχεια, ενώ ζήτησε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτική, ώστε να προφυλάξουμε και τους ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών.

«Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτική γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top