Χρανιώτης: Το χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον 4 μηνών γιο του

Μπαμπάς και γιος ανταλλάσσουν απόψεις για τον σουρεαλισμό

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα τους τελευταίους μήνες απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές κρατώντας στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους.

Το ζευγάρι είναι ξετρελαμένο με τον μονάκριβο γιο του, αφού δε σταματά να κάνει νάζια στους γονείς του. Ο Γιώργος Χρανιώτης θέλει να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή του μικρού και φαίνεται πως τα καταφέρνει μία χαρά.

Γιώργος Χρανιώτης για πατρότητα: «Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω!»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ενημερώνει συχνά με  τρυφερές αναρτήσεις του στο Instagram τους διαδικτυακούς του φίλους για τα καμώματα του γιου του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη) #hug #hugging #kids #affection #newworldorder #newworld #bravenewworld

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να θέτει κάποιες ερωτήσεις στον τεσσάρων μηνών γιο του σχετικά με τον… σουρεαλισμό!

Ναι, καλά διαβάσατε! Βέβαια, δε λείπουν και τα εύστοχα σχόλια του ευτυχισμένου μπαμπά, ο οποίος σημειώνει: «Μία συνομιλία με τον κοινωνιολόγο καθηγητή Πανεπιστημίου Αστερόβιτς για τη σημασία των διαχρονικών κινημάτων. Η κουβέντα πήρε «φωτιά». Δεν μπορώ να διαφωνήσω ακριβώς, αλλά οι απόψεις σας είναι πολύ ακραίες. Στο επανιδείν».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top