Αλ. Μυλωνάς: Γιατί αρνήθηκε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Πήρε μέρος στην ταινία «The Lost Daughter» με την Olivia Colman

Έντονο «άρωμα» Χόλιγουντ υπήρχε το τελευταίο διάστημα στις Σπέτσες και αυτό γιατί πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Lost Daughter» που είναι διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Elena Ferrante.

Λαμπερά ονόματα του κινηματογράφου όπως Olivia Colman, Dakota Johnson και Peter Sarsgaard βρίσκονται στο cast της ταινίας.

Αλέξανδρος Μυλωνάς

Ανάμεσα σε αυτά και το όνομα του Αλέξανδρου Μυλωνά, τον οποίο συνάντησε η Φωτεινή Ψυχίδου και της μίλησε για τον ρόλο του. «Η συμμετοχή μου στην ταινία ήταν θαυμάσια, ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ. Ο ρόλος μου είναι ένας καθηγητής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο και οι σκηνές που έχω με την πρωταγωνίστρια όταν είναι νέα».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα μιας και όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» τον είχαν προσεγγίσει και από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ποιος είναι όμως ο λόγος που δεν τον βλέπουμε στη σειρά; «Δεν μπορούσα να δεχτώ την πρόταση από τις Άγριες Μέλισσες γιατί έπρεπε να είμαι ξυρισμένος και στην ταινία «The Lost Daughter» έπρεπε να έχω γένια», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top