Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμά της προς τους haters!

Η παρουσιάστρια απάντησε σε εκείνους που τη σχολιάζουν αρνητικά

Η Δούκισσα Νομικού πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, εκτός από τα θετικά σχόλια, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι εκφράζουν όλο τους τον θυμό, κάνοντας μια αρνητική κριτική. Έτσι, η Δούκισσα θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σημείωμα αγάπης προς όλους. Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σημείωμα αγάπης προς όλους ❤️ Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη 🙏🏻

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top