Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Μορφούλα Ντώνα- Η έκπληξη στο σπίτι

Η γνωστή αθλήτρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ημέρες η Μορφούλα Ντώνα. Η γνωστή αθλήτρια κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιάννη Πατλάκα.

Η φωτογραφία της Μορφούλα Ντώνα με τον σύντροφό της θα σε κάνει να λιώσεις

Η όμορφη μαμά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μάλιστα την περίμενε μία έκπληξη στο σπίτι. Η γιαγιά του μπέμπη είχε στολίσει με μπαλόνια το σπίτι για να υποδεχτεί τον εγγονό της και τη μαμά του.

Η Μορφούλα Ντώνα ανέβασε μια φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι γράφοντας στη λεζάντα: «Το καλωσόρισμα μας στο σπίτι!!! Υ.Γ. ....η Γιαγια», ενώ στη συνέχεια έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον γιατρό της.

 

«Και ήρθε αυτή η στιγμή που θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε να φέρω στο κόσμο το δικό μου πλασματάκι! Δε θα μιλήσω για το σύζυγό μου αλλα για το γιατρό μου μαιευτήρα γυναικολόγο Θοδωρή Μουστακαρία!Με την επιστημονική του κατάρτιση αλλα και τον μοναδικό του τρόπο με έκανε να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την υγεία τη δική μου αλλα και του μωρού...Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης ευχαριστώ θερμά τη μαία μου Ιωάννα, όλα τα κοριτσια του Ιασω(7ος οροφος) που μας φρόντιζαν αυτες τις ημέρες και τον όμιλο Ιασώ για την άψογη εξυπηρέτηση!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και ήρθε αυτή η στιγμή που θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε να φέρω στο κόσμο το δικό μου πλασματάκι! Δε θα μιλήσω για το σύζυγό μου αλλα για το γιατρό μου μαιευτήρα γυναικολόγο Θοδωρή Μουστακαρία!Με την επιστημονική του κατάρτιση αλλα και τον μοναδικό του τρόπο με έκανε να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την υγεία τη δική μου αλλα και του μωρού...Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ!❤ Επίσης ευχαριστώ θερμά τη μαία μου Ιωάννα, όλα τα κοριτσια του Ιασω(7ος οροφος) που μας φρόντιζαν αυτες τις ημέρες και τον όμιλο Ιασώ για την άψογη εξυπηρέτηση! #pregrancy #happy #thankful #blessed #birth #babyboy💙

A post shared by Morfoula Dona (@morfoula_dona) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top