Ευγενία Μανωλίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του Αλέξανδρου

Ο γιος της έγινε 24 χρόνων - "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..."

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο πρωτότοκος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, από τον γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη. Ο Αλέξανδρος έγινε 24 χρόνων και η περήφανη μαμά ανήρτησε δύο φωτογραφίες του, μαζί με τις ευχές της κι ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram. 

Μεγάλες χαρές για την Ευγενία Μανωλίδου- Η τρυφερή φωτογραφία

Ο 24χρονο γοητευτικός γιος της γνωστής μαέστρου και συζύγου του  Άδωνι Γεωργιάδη, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον χώρο της σκηνοθεσίας, μετά τις σπουδές του στην Αμερική.

Μανωλίδου: Το κοντό σορτσάκι και το θερμό φιλί στο στόμα με τον Άδωνι

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την 23 χρονη Θεοδώρα- Ολυμπία και δύο γιους με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον 15χρονο Περσέα και τον 6χρονο Αλκαίο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..." Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #💙

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on

«Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..." Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου..» έγραψε στο Instagram η Ευγενία Μανωλίδου για τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, Αλέξανδρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top