GNTM - Μαρία αγρότισσα: Ντύθηκε νυφούλα!

Μετά τη χήρα... σειρά είχε η νύφη!

Δείτε την audition της Μαρίας στο GNTM

H Μαρία Μιχαλοπούλου ή αλλιώς, Μαρία η «αγρότισσα», όπως συνήθιζαν να τη φωνάζουν στο GNTM 2019, είναι ένα κορίτσι που μας συστήθηκε μέσω του διαγωνισμού μόδας και ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

GNTM - Μαρία αγρότισσα: Το six-pack της δεν υπάρχει!

Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, πλέον, η Μαρία Μιχαλοπούλου, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και κάνει πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίσεις.

Μαρία Μιχαλοπούλου: Θυμάστε την αγρότισσα του GNTM; Δείτε τη τώρα!

Στο GNTM την είχαμε δει να ποζάρει ντυμένη χήρα στο Μιλάνο και τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε ντυμένη νυφούλα πλάι στο κύμα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν ενα πρωτόγνωρο ταξίδι για εμένα, με πάρα πολλές νέες εμπειρίες και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και με στηρίξατε απο το πρώτο λεπτο μέχρι και αυτή τη στιγμή! Ακόμα, θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που δεν με συμπαθούν πως εφόσον είμαι εκτός τηλεόρασης πλέον μπορούν να με αγνοούν για να μην τους χαλάω τη μερα 😂 Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο για την άψογη συνεργασία τους μαζί μας και για τη δυνατη φιλία που ζησαμε. Κάμεραμαν, ηχολήπτες, ηλεκτρολόγοι, σκηνοθέτης, βοηθος σκηνοθέτη, συντάκτες, βοηθοί παραγωγής, υπευθυνοι παραγωγης, υπεύθυνες παικτριών και άλλους τόσους που ήταν εκεί για εμένα. Σας έλειψα?

A post shared by Μαρία Μιχαλοπούλου (@_michalop__) on

«Πατέρα δώσε κάτι παραπάνω, ο γαμπρός είναι λεβέντης», έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου με το γνωστό της χιούμορ στη λεζάντα των φωτογραφιών της.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top