Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της!

Η νέα καθημερινότητα με τον σύζυγό της και το παιδί τους

Όλη της την καθημερινότητα έχει αλλάξει και η Αθηνά Οικονομάκου, όπως και η όλη η Ελλάδα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας!

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο, υπακούοντας στα μέτρα της κυβέρνησης και των ειδικών. 

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει την morning routine της στο σπίτι της!

Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες γιόρτασε μαζί τα δεύτερα γενέθλια του γιού τους, χωρίς φυσικά να μπορεί να του οργανώσει κάποιο πάρτι. Μάλιστα, η Αθηνά μετέτρεψε το σπίτι της σε γραφείο, αφού δεν μπορεί να μετακινείται και να πηγαίνει στο κατάστημα με τα κοσμήματα που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, στην περίοδο του εγκλεισμού, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει και μια βόλτα με το ποδήλατό της παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τους γύρω της.

Φυσικά, η ίδια μοιράζεται την διαφορετική καθημερινότητά της με τους followers της στο Instagram. Ποζάρει στον καναπέ του σπιτιού της, διαβάζοντας βιβλία, μαγειρεύει, παίζει με τον γιο της και περνά πολύ χρόνο με τον σύζυγό της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top