Βασίλης Νομικός: «Καποιος άγγελος με κράτησε στη ζωή»

«Η διάγνωση άσχημη, κακή», έγραψε ο παρουσιαστής στο Instagram

Βασίλης Νομικός

Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να πείσουν κάποιους από τους συμπολίτες μας να πειθαρχήσουν στα μέτρα και να παραμείνουν στο σπίτι, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Βασίλης Νομικός: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη;

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Νομικός, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα μιλώντας για ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν και αναγκάστηκε να μείνει για τρεις μήνες στο σπίτι.

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. Άγγελε μου τύραννε μου. Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο κορωνοϊός. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο. Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό, τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου; Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης στο Instagram στο οποίο βλέπουμε να μιλά για το ατύχημά του η Ρούλα Κορομηλά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. ''Άγγελε μου τύραννε μου'' Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο ''κορονοϊός''Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου.Η διάγνωση άσχημη,κακή.Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή...Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες!Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών.Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.Δύσκολο διάστημα.Πολύ δύσκολο.Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος.Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία?Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό,τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου?Η απάντηση μια και μοναδική.Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)

A post shared by Vasilis Nomikos (@nomikosvasilis) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top