Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί με ανάρτηση για τη χρονιά που του άλλαξε τη ζωή

Δείτε τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός

Όταν είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για το Αντίνοο Αλμπάνη, αφού αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής θέλησε, λοιπόν, να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram μια γιορτινή φωτογραφία και μαζί με αυτή έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

: μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά. και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. και ίσως τελικά να είμαι λάθος. γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. τώρα. εδώ. σήμερα. γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε. και να ακουγόμαστε. να αγαπάμε. και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. να μας νοιάζει. και να μας νοιάζονται. ήμασταν και θα γίνουμε. μόνο τώρα είμαστε. ας είναι κάθε ημέρα, εδώ. και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving

A post shared by @ _andinoos on

 

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά. και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. και ίσως τελικά να είμαι λάθος. γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα .εδώ .σήμερα. γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε. και να ακουγόμαστε. να αγαπάμε. και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. να μας νοιάζει. και να μας νοιάζονται. ήμασταν και θα γίνουμε. μόνο τώρα είμαστε. ας είναι κάθε ημέρα, εδώ. και τώρα. καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top