Μαρίνα Καλογήρου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του παιδιού της

Πέθανε πέρυσι

Μαρίνα Καλογήρου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του παιδιού της

Π​ριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 53 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Ζαφειρόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαρίνας Καλογήρου. Οι δύο τους, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη. Το 2009, έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο θάνατος του διευθυντή φωτογραφίας, έφερε την θλίψη στην ηθοποιό, η οποία όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε σιωπηλή χωρίς να σχολιάζει τίποτα στα Μέσα.

Η Μαρίνα Καλογήρου, ένα χρόνο μετά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά» αναφέρεται στον πρώην σύζυγο της, στο παιδί τους και τη ζωή της από εδώ και πέρα.

Τι ρόλο θα ήθελε να έχει ο γιος της, στη ζωή της; «Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος».

Αναφερόμενη στον Τάσο Ζαφειρόπουλο και τον διπλό ρόλο που έχει η ίδια τώρα ως μάνα και πατέρας, εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω…. Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ».

Τέλος, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την φοβίζει στο πέρασμα του χρόνου: «Το πέρασμα του χρόνου για μένα έχει συνδεθεί με την ελαφράδα, το ξαλάφρωμα, την εξέλιξη, τη γνώση, την απελευθέρωση, την ηρεμία. Μόνο θετικά πράγματα μου συμβαίνουν προς το παρόν μεγαλώνοντας. Αυτό που θα φοβόμουν θα ήταν το να σταματούσε για κάποιο λόγο αυτή η εξέλιξη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top