Stars εθισμένοι στο… sex

Όλο θέλουν κι όλο και δεν χορταίνουν με τίποτα

Stars εθισμένοι στο… sex

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Έχουμε ακούσει για εθισμό στο αλκοόλ, για εθισμό στα ναρκωτικά, για εθισμό στον τ��όγο, όμως για εθισμό στο sex η αλήθεια είναι ότι ακούσαμε για πρώτη φορά εκεί στο Hollywood με τους πολύ ξαναμμένους stars.

Πρώτος και καλύτερος ο Michael Douglas που το 1993 μπήκε σε κλινική για αποτοξίνωση από το sex. Μάλιστα αυτός του ο εθισμός ως γνωστόν του στοίχισε και την υγεία του, αφού κατά τα λεγόμενά του ο καρκίνος στον φάρυγγα οφειλόταν σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

douglas.jpg

Και ο πρώην της Halle Berry, Eric Bennet, εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν τόσο μεγάλο το κέρατο της Halle που δεν άντεξε η γυναίκα και τον έστειλε στο σπίτι του.

bennet.jpg

Ένας ακόμη… ερωτιάρης ήταν και ο Tiger Woods. Το καλό παιδί της Αμερικής, τελικά αποκαλύφθηκε το 2009 ότι είχε κάνει… τάρανδο τη γυναίκα του και πήγαινε με την μία και με την άλλη. Η γυναίκα του, του ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την κρατήσει κοντά του, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει.

woods.jpg

Εραστής μεγάλος και ο Russell Brand. Φήμες τον θέλουν να έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 80 γυναίκες και μάλιστα ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε ότι έχει νοσηλευτεί σε κλινική απεξάρτησης από το sex στην Φιλαδέλφεια.

brand.jpg

Για το τέλος αφήσαμε τον Kanye West που σε λίγο καιρό θα γίνει… μπαμπάς. Ο Kanye λοιπόν έχει δηλώσει… λάτρης του σπορ και μάλιστα έχει υπαινιχθεί ότι έχει μια εξάρτηση από το sex, χωρίς όμως να έχει απευθυνθεί στους ειδικούς.

west.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top