Αποκλειστικό star.gr: Ο… καρδιοκατακτητής «Ονούρ» στην Ελλάδα

Παντρεμένος, παντρεμένος αλλά το ματάκι του παίζει

Αποκλειστικό star.gr: Ο… καρδιοκατακτητής «Ονούρ» στην Ελλάδα

Στην Αθήνα βρέθηκε ο… τηλεοπτικός Ονούρ, κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντς και το STAR ήταν εκεί για να συνομιλήσει μαζί του.

Ο γοητευτικός Ονούρ, που κάνει τους δρόμους να ερημώνουν όταν προβάλλονται τα σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστεί και χιλιάδες γυναίκες να βυθίζονται στα μπλε, μελαγχολικά του μάτια, μίλησε… ελληνικά στην κάμερα του STAR και στη Μανιάνα Καλογεράκη και αποκάλυψε τη σχέση του με το γυναικείο φύλο.

Ο Χαλίτ, δήλωσε «ερωτευμένος» με την σύζυγό του Μπεργκουζάρ Κορέλ, τη Σεχραζάτ καλέ, που τον είχε σήκω, σήκω, κάτσε, κάτσε στο σήριαλ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δεν μπορεί να μην θαυμάσει τις όμορφες γυναίκες και δη τις Ελληνίδες.

«Τις λατρεύω τις Ελληνίδες. Πραγματικά έχω να πω τα καλύτερα για τις γυναίκες της χώρας σας», δήλωσε ο ηθοποιός, αλλά δεν ξέρουμε τι έχει να πει επ’ αυτού η γυναίκα του.

Τόσο πολύ θαυμάζει τις Ελληνίδες μάλιστα, που ακόμα και οι καλλιτέχνες που θαυμάζει στη χώρα μας είναι Ελληνίδες. Τους άνδρες ούτε που να τους ακούσει.

Κι αν αναρωτιέστε πώς είναι ο… «Ονούρ» στην καθημερινή του ζωή, απαντά ο ίδιος και λέει πως είναι στο… τρέξιμο.

Το πρόγραμμά του είναι τόσο βαρύ που από το πρωί ως το βράδυ τρέχει να καλύψει διάφορες υποχρεώσεις. Φροντίζει πάντως κάθε μέρα να κοιμάται το μεσημέρι για να φτιάξει… επιδερμίδα και για να χαλαρώσει ακούει πολλή μουσική.

Άλλωστε τραγουδά και ο ίδιος και μάλιστα αρκετά καλά. Τόσο δηλαδή που κάνει την σύζυγό του να λιώνει και να τον κοιτά στα μάτια.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top