«Βόμβα» μετά από 34 χρόνια: αδέρφια Νένα Χρονοπούλου - Στάθης Ξένος!

Μία φωτογραφία και τεστ DNA αποκάλυψαν το παιχνίδι της μοίρας

«Βόμβα» μετά από 34 χρόνια: αδέρφια Νένα Χρονοπούλου - Στάθης Ξένος!

Ένα απίστευτο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στην Νένα Χρονοπούλου: μετά από 34 χρόνια, η ηθοποιός έμαθε μέσω τεστ DNA ότι είναι αδέρφια με τον τραγουδιστή Στάθη Ξένο, με τον οποίο έχει φιλική αλλά και επαγγελματική σχέση!

H αποκάλυψη – «βόμβα» έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν η Νένα επισκέφθηκε τον Στάθη με αφορμή τα τραγούδια που έγραψε για τη νέα δισκογραφική του δουλειά. Οι δυό τους κοιτούσαν φωτογραφίες του παρελθόντος, σε μία από τις οποίες η ηθοποιός αντίκρισε τον εαυτό της στο σπίτι του τραγουδιστή σε ηλικία 16 ετών!

Όταν η Νένα αναρωτήθηκε πώς βρέθηκε η φωτό στα χέρια του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην ηθοποιό πως την εν λόγω φωτογραφία του την έδωσε η μητέρα του, λέγοντας πως το κορίτσι που βλέπει δεν είναι κάποια που μοιάζει στη Νένα Χρονοπούλου, αλλά η ίδια η ηθοποιός και είναι αδερφή του!

Αν και ο Στάθης γνώριζε ότι η Νένα είναι αδερφή του, δεν της το αποκάλυψε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δεν ήθελε να αναστατώσει την ζωή της αλλά και το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στα αυτιά της δεν μπορούσε να πιστέψει η ηθοποιός, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση του τραγουδιστή να κάνουν τεστ DNA: όπως προέκυψε, έχουν τον ίδιο πατέρα!

Ο Στάθης Ξένος έγραψε το «Απόψε Υπογράφω», το ζεϊμπέκικο που η Νένα έχει αφιερώσει στον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο, ενώ η ηθοποιός έχει γράψει δύο από τα νέα τραγούδια του νεαρού. Πλέον, οι δυό τους είναι αχώριστοι και, μάλιστα, ο γιος της αποκαλεί τον τραγουδιστή, θείο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top