Ντόρα προς Τσίπρα: Δεν μιλάμε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί

Τι απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό για τα διόδια και τον ΒΟΑΚ

Ντόρα Μπακογιάννη

Την αντίδραση της βουλευτού Χανίων της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσαν οι επικριτικές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στην Κρήτη στα διόδια στον Βόρειο Οδικού Άξονα Κρήτης  (ΒΟΑΚ), με στόχο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.     

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Κρήτη και πρόβλεψη για εκλογές

«Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το κίνημα "δεν πληρώνω", όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί"».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top