Υπόθεση παιδεραστίας έχει παγώσει τις ΗΠΑ: Βίασε 4χρονη σε σχολική εκδρομή

Πήγε μόνη της χωρίς συνοδό στην τουαλέτα αλυσίδας φαστ φουντ στην Οκλαχόμα

Mία φρικαλέα υπόθεση έχει παγώσει τις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη πως ένα 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε σε σχολική εκδρομή. Η οικογένεια στρέφεται νομικά κατά του σχολείου. 

Ο 37χρονος Τζόσουα Καμπάτρα έβγαλε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο τρυφερό σώμα ενός κοριτσιού μόλις 4 ετών. Τα παιδικά της ουρλιαχτά δεν τον εμπόδισαν από την αποτρόπαια πράξη του.

«Eίπε ότι ο άνδρας την άγγιξε στην ευαίσθητη περιοχή. Προφανώς μπήκε μέσα στο μπάνιο όπου βρισκόταν το μικρό κορίτσι και το βίασε» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίντγουεστ.

Η σχολική εκδρομή μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη μικρή όταν πήγε μόνη της χωρίς συνοδό στην τουαλέτα αλυσίδας φαστ φουντ στην Οκλαχόμα.

Ήταν μόνη της. Μερικά λεπτά μετά ο Καμπάτρα την ακολούθησε και κλείδωσε την πόρτα. Οι δύο υπάλληλοι ημερήσιας φροντίδας του σχολείου συνειδητοποιούν πως λείπει αρκετή ώρα και χτυπούν τη πόρτα. Ο Καμπάτρα ανοίγει , βγαίνει με τα χέρια του ψηλά και λέει πώς απλά έπλενε τα χέρια του. Αργότερα ο Καμπάτρα ομολόγησε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη μικρή. 

Οι γονείς κατηγορούν τους καθηγητές για τον βιασμό της 4χρονης

Ο δράστης είχε εντοπίσει το θύμα του από το πρώτο λεπτό. Οι γονείς της 4χρονης κατηγόρησαν τους καθηγητές για ανευθυνότητα καθώς όπως ισχυρίστηκαν υπήρχε ελλιπής εποπτεία. Μάλιστα κατέθεσαν αγωγή ζητώντας αποζημίωση από το σχολείο για ψυχική οδύνη. 

Η αρρωστημένη επίθεση συνέβη στις 16 Ιουλίου. Από την πρώτη στιγμή ο 37χρονος παιδόφιλος μπήκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top