Τα βέλη του Σαλβίνι στον Ρίτσαρντ Γκιρ και η απάντηση του ηθοποιού

Το μεταναστευτικό πεδίο σύγκρουσης του Ιταλού υπουργού με τον σταρ

Μετά τους μετανάστες και το κίνημα των 5 Αστέρων ο ....πολυπράγμων Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Λέγκα του Βορρά  Ματέο Σαλβίνι, αποφάσισε να «κηρύξει τον πόλεμο» εναντίον και διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ.

Ο ....τυχερός  - άτυχος ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ και συγκεκριμένα η επιλογή του ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου να επισκεφθεί τα κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών στη Λαμπεντούζα της Νοτίου Ιταλίας. 

Όταν ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, που έχει επιβάλει βαριά πρόστιμα σε όσους διασώζουν μετανάστες στην Μεσόγειο, πληροφορήθηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός μετείχε σε μια τέτοια αποστολή, του επιτέθηκε μέσω Twitter, αλλά και με επίσημο δελτίο τύπου του υπουργείου.

Μέσω του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, ο Σαλβίνι δήλωσε: «Ο Ρίτσαρντ Γκιρ δεν πιστεύει στην έγκριση του διατάγματος ασφαλείας Bis. Η Ιταλία το περίμενε εδώ και χρόνια. Από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος ανακοινώνει την ανησυχία του για τη μοίρα των μεταναστών του Open Arms, τον ευχαριστούμε: θα μπορέσει να τους μεταφέρει όλους στο Χόλιγουντ, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και να τους κρατήσει στις βίλες του. Ευχαριστώ Ρίτσαρντ!».

 

 

«Μιας και που οι φίλοι του από τις ΜΚΟ έχουν μαζέψει 180 μετανάστες σε πλοίο, είμαι βέβαιος ότι ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος θα τους φιλοξενήσει όλους στις βίλες του. Κάνω λάθος;;;», έγραψε αργότερα σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδία, ο ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά.

Ρίτσαρντ Γκιρ:«Δεν με ενδιαφέρει ο Σαλβίνι»

Ο Γκιρ πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τα «βέλη» που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Ιταλός υπουργός και του έδωσε «πληρωμένη απάντηση».

«Δεν ενδιαφέρομαι για την πολιτική, αυτή δεν είναι πολιτική, αλλά ανθρωπιστική υπόθεση», είπε και πρόσθεσε: «Στο πλοίο συναντήθηκα με εξαιρετικούς, θαρραλέους ανθρώπους με τρομερές ιστορίες. Προέρχονται από την κόλαση. Οι γυναίκες ειδικότερα ήταν όλες θύματα βιασμού».

Προεκλογική εκστρατεία στις παραλίες ξεκίνησε ο Σαλβίνι

Στο μεταξύ  ο Σαλβίνι, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει σύντομα πρωθυπουργός της Ιταλίας ανατρέποντας τη συγκυβέρνηση με το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, ξεκίνησε πρόωρα την προεκλογική του καμπάνι από τις παραλίες.

Το  Σαββατοκύριακο ο εκκεντρικός ηγέτης της Λέγκας του Βορρά επισκέφθηκε τις κατάμεστες πλαζ της γειτονικής χώρας και με ανάλογη αμφίεση φωτογραφήθηκε με πολλούς από τους λουόμενους θαυμαστές του... 

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top