Έμπλεξαν τις γραμμές τους στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Φούντωσαν τα σενάρια για εκλογές τον Μάιο του 2019

Στα «παράδοξα» που σημειώθηκαν στη Βουλή με την τροπολογία για την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κάτια Παναγοπούλου.  

Η σχολιάστρια του Star υπενθύμισε ότι εδώ και μήνες ο κ. Σκουρλέτης επιμένει ότι οι  «αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στις 13 Οκτωβρίου» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά  «το έχει πει 100 φορές». 

Υπενθύμισε επίσης ότι κατέθεσε και νομοσχέδιο, με τις ίδιες ημερομηνίες για τους δύο γύρους,  13 Οκτωβρίου  και 20 Οκτωβρίου του 2019, το οποίο μπήκε χτες στη βουλη

«Προφανώς ξαφνικά η κυβέρνηση αποφάσισε οτι τη συμφέρει να γίνουν οι δημοτικές τον  Μάιο, μαζί με τις ευρωεκλογές, αλλά επειδή δεν μπορούσε ο κ. Σκουρλέτης να αλλάξει το νόμο του, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν χτες το βράδυ την πρώτη τροπολογία, με τις ημερομηνίες 18/5/2019 (πρώτος γύρος) και  26/5/2019 (μαζί με τις ευρωεκλογές).  

Όπως πρόσθεσε όμως,  μάλλον…  μπέρδεψαν τις Κυριακές,  γιατί σε 12 ώρες κατέθεσαν άλλη, δεύτερη τροπολογία: 26/5 /2019 μαζί με τις ευρωεκλογές  ο πρώτος γύρος και 2/6/2019 ο δεύτερος. 

«Μετά από όλο  αυτό το γαϊτανάκι φούντωσαν τα σενάρια και για τις εθνικές κάλπες. δηλαδή το Μάιο θα έχουμε δυο η τρεις κάλπες, ώστε η όποια δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση να εκτονωθεί στους δήμους η στις ευρωεκλογές» τόνισε επίσης η Κ. Μακρή 
Κατέληξε η σχολιάστρια του Star για το ζήτημα: 

«Βεβαίως ελέω Σκοπιανού και Πάνου Καμμένου , οι εθνικές εκλογές να γίνουν και νωρίτερα, Φεβρουάριο ή  Μάρτιο. Το θέμα ειναι πάντως ότι οι μηχανές δουλεύουν πια στο φουλ και απο Σεπτέμβρη  θα μπούμε στην τελική ευθεία για πολλές κάλπες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top