To θρίλερ του ΣτΕ: Παραιτήσεις, εντάσεις και «ροζ σκάνδαλα»

Πώς σχολίασε η Κάτια Μακρή τις τελευταίες εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Δικαιοσύνη και το Συμβούλιο της Επικρατείας σχολίασε η Κάτια Μακρή, στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.
«Η ιστορία αυτή κακοφορμίζει επικίνδυνα, νομίζω ότι όλοι το οσμιζόμαστε αυτό. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι» τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:
«Την πρώτη φορά οι δικαστές διαφώνησαν μεταξυ τους το διέλυσαν αμέσως. Τη δεύτερη φορά βγήκε ο πρόεδρος να πάρει ένα τηλέφωνο, μπήκε μέσα , τελείωσε η συνεδρίαση. Στο μεταξυ είχαμε τις παραιτήσεις δυο δικαστών με αιχμές κατά του πρόεδρου- μέχρι για συνθήκες αρνησιδικίας έκαναν λόγο. Την ίδια ώρα άρχισαν να υπάρχουν «ροζ» δημοσιεύματα για κορυφαίο δικαστικό - αντίπαλο δέος του πρόεδρου και ταχύτατα “τον κρέμασαν στα μανταλάκια”, με την “Αυγή” σήμερα, ενώ διατάχθηκε έρευνα για εκείνον από τον Υπουργό Δικαιοσύνης».
Η Κάτια Μακρή τόνισε ότι «εξεγέρθηκαν οι ίδιοι οι συνάδελφοί του, με την πιο σκληρή ανακοίνωση που έχουμε δει πότε από δικαστικούς και κάνει λόγο για μεθόδους που χρησιμοποιούν φασιστικά καθεστώτα».
Υπενθύμισε ακόμα ότι το ΣτΕ έχει εκδικάσει πολύ σοβαρές υποθέσεις (τη συνταγματικότητα των μνημονίων, τις περικοπές των συντάξεων , τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική) χωρίς να έχει ακούσει πότε κανείς το παραμικρό για παρασκήνιο και πιέσεις.
«Τώρα, για τις τηλεοπτικές αδειες, γιατί τόσος πανικός; Ποιος φοβάται το ΣτΕ;» έθεσε το ερώτημα η δημοσιογράφος. «Δεν ξέρω ποιος είναι , αλλά ξέρω σίγουρα πως όποιος ή όποιοι το επιχειρούν, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία και στη δικαιοσύνη και στην δημοκρατία» κατέληξε η Κάτια Μακρή, ενώ από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα σχολίασε: «Έλα ντε, ποιος φοβάται; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top