Κουμουτσάκος: «Παρωδία οι διαδικασίες της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του συντάγματος»

«Επιδιώκει να αποσπάσει την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα»

Κουμουτσάκος: «Παρωδία οι διαδικασίες της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του συντάγματος»

​Παρωδία χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για την αναθεώρηση του συντάγματος, κατηγορώντας την ότι επιδιώκει να παραπλανήσει και να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα.

«Αυτό, το οποίο προτείνει ο κ. Τσίπρας, είναι μετάθεση του χρόνου και ουσιαστικά εργαλειοποιεί την αναθεώρηση για να τη χρησιμοποιήσει, για να παραπλανήσει και για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών επί μακρό χρονικό διάστημα από την ουσία των προβλημάτων», είπε ο κ. Κουμουτσάκος στο Πρακτορείο Fm.

Χαρακτήρισε ωστόσο αναγκαία, υπαρκτή και επείγουσα την ανάγκη για αναθεώρηση και επανέλαβε τη θέση της ΝΔ ότι όλες οι διατάξεις για τις οποίες τα κόμματα θεωρούν ότι πρέπει να αναθεωρηθούν, θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι και να γίνει κοινοβουλευτική συζήτηση.

«Εμείς, επειδή πιστεύουμε ότι η αναθεώρηση πρέπει να είναι ουσιαστική, αναγκαία, αλλά να γίνει και σύντομα, δεν συμμετέχουμε σε αυτό που το θεωρούμε παρωδία διαδικασία», τόνισε.

Τέλος ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανέλαβε πως όταν το κόμμα του σχηματίσει κυβέρνηση θα επαναφέρει την πρότασή της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ώστε να διαλευκανθεί η περίοδος των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Αυτή η περίοδος είναι πολύ σκοτεινή και πολύ γκρίζα και χρειάζεται να διαλευκανθεί», είπε και ερωτηθείς αν θα πρέπει να διερευνηθούν και τα προηγούμενα μνημόνια, απάντησε ότι «οι προηγούμενες κυβερνήσεις προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top