Κουίκ: «Ο νόμος της Siemens δε θα γίνει νόμος του κράτους»

«Θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους φταίνε»

Κουίκ: «Ο νόμος της Siemens δε θα γίνει νόμος του κράτους»

​Ξεκάθαρος ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει για το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens εμφανίστηκε σήμερα ο υφυπουργός Επικρατείας, Τ. Κουίκ στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους. Θα αποδοθούν ευθύνες μέχρι βαθιά, όποιοι φταίνε, ανεξάρτητα από την τεκμηριωμένη, όπως τουλάχιστον πιστεύουμε, απάντηση που έδωσε το ΥΠΕΞ. Καλά θα κάνει και η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι λίγο προσεκτική στο πώς τοποθετείται και θα την παραπέμψω σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Tο Βήμα”, το 2008. Εγώ, πάντως, δεν έχω οικόπεδο δίπλα στου Χριστοφοράκου», είπε.

Στην επισήμανση μάλιστα του γνωστού εκδότη ότι αφήνει υπονοούμενο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κουίκ απάντησε:

«Παραπέμπω στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Tο Βήμα”, να διαψεύσουν “Tο Βήμα” του 2008 και μετά να έρθουμε να το συζητήσουμε».

Αναφερόμενος τέλος στον εκλογικό νόμο και στο όριο 3% για την είσοδο στη Βουλή, ο υφυπουργός Επικρατείας σημείωσε πως το 2,5% είναι ένα όριο ασφαλείας.

«Κάτω από το 2,5% δεν μπορούμε για εθνικούς λόγους να το αποδεχθούμε. Το 2,5% διασφαλίζει τα εθνικά μας θέματα. Ξέρω την περιοχή, μας διασφαλίζει απόλυτα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top