Δεν απογειωνόταν το αεροπλάνο γιατί περίμεναν να επιβιβαστεί ο Πολάκης!

Ξεροστάλιαζαν οι επιβάτες – Λέτε να έκανε τις τελευταίες τζούρες ο υπουργός;

Δεν απογειωνόταν το αεροπλάνο γιατί περίμεναν να επιβιβαστεί ο Πολάκης!

​Την ώρα που έχει ξεσπάσει σάλος με μια φωτογραφία που δείχνει τον Παύλο Πολάκη να… καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας, ο «Μικροπολιτικός» αποκαλύπτει έναν περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό που έγινε την περασμένη Παρασκευή 27 Μαΐου σε πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Η επιβίβαση των επιβατών είχε τελειώσει, όλα ήταν έτοιμα για την απογείωση, ωστόσο το αεροπλάνο δεν πέταγε.... λόγω αργοπορίας του κυρίου Πολάκη.

Από το πιλοτήριο ανακοινώθηκε μικρή καθυστέρηση, με την αιτιολογία πως υπάρχουν μερικοί επιβάτες από ανταπόκριση που «θα χρειαστεί να τους περιμένουμε δέκα λεπτά και το πλήρωμα ζήτησε…. συγγνώμη» .

«Σε περίπου 15 λεπτά, όντως, έρχονται οι επιβάτες που περιμέναμε. Αλλά είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για επιβάτες πτήσης. Διότι η ομάδα των επιβατών ήταν συνεκτική, όλοι μαζί, και επικεφαλής τους ήταν ένας γνωστός μας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα θα ταξίδευε στην οικονομική θέση (όλα είναι, τελικά, θέμα επικοινωνίας). Τον Πολάκη είχαμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση να "αντιμετωπίζει" διαδηλωτές, όχι π.χ. στην εκλογική του περιφέρεια αλλά στο υπουργείο του στην Αριστοτέλους. Άρα, απλώς είχε καθυστερήσει - και επειδή ήταν ο υπουργός και η παρέα του το αεροπλάνο τους περίμενε. Το περιστατικό είναι ασήμαντο. Αλλά είναι ενδεικτικό μιας νοοτροπίας που κατά κόρον είχε δοξαστεί στο παρελθόν, τα χρόνια της αλήστου μνήμης Ολυμπιακής - και όλοι ξέρουμε που οδήγησε τη χώρα»,προσθέτει το δημοσίευμα των Νέων.

Λέτε ο κύριος Πολάκης να άργησε γιατί ήθελε να απολαύσει κάποιες τελευταίες τζούρες;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top