ΣΦΟΔΡΗ επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ: «Η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα»

Η διαχωριστική γραμμή είναι ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και το λαϊκισμό

​Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο συνέδριο της Δράσης.

«Δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά είναι το ίδιο το πρόβλημα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι χρειάζεται «μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που θα τολμήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επ' αυτού ότι η ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα είναι ο κεντρικός εκφραστής «αυτής της μεγάλης μεταρρυθμιστικής συμμαχίας που σήμερα γεννιέται στη χώρα» ενώ σημείωσε πως αντιλαμβάνεται και την καχυποψία για το κόμμα του.

«Πρέπει και εμείς να αποδεικνύουμε πως είμαστε διατεθειμένοι να αλλάζουμε. Η ΝΔ αλλάζει γρήγορα. Μπορεί να ηγηθεί τολμηρών μεταρρυθμιστικών και ασυμβίβαστων δυνάμεων», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε επιπλέον ότι η διαχωριστική γραμμή δεν είναι ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά αλλά ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και το λαϊκισμό.

«Παρά τις όποιες διαφωνίες και διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια πρέπει να πάμε μαζί», συνέχισε χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως τη χειρότερη της μεταπολίτευσης.

«Η ιδεολογική χρεοκοπία της Αριστεράς, που δοκιμάστηκε στο καμίνι της άσκησης διακυβέρνησης, μας προσφέρει μια ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε», συνέχισε και τόνισε πως ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας ζητά μεταρρυθμίσεις ενώ έκανε λόγο για «ένα λαό απογοητευμένο από την ύφεση, την ανεργία και τη φτωχοποίηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top