Γεωργιάδης: Μοιράζει σανό η κυβέρνηση - Ζητάμε εκλογές για να αντιστρέψουμε τα λάθος μέτρα

«Μας λένε να συνέλθουμε αυτοί που μιλούν για αυταπάτες»

Γεωργιάδης: Μοιράζει σανό η κυβέρνηση - Ζητάμε εκλογές για να αντιστρέψουμε τα λάθος μέτρα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές για να αντιστρέψει το λάθος μείγμα πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

«Είμαστε ευτυχείς που υπάρχει συμφωνία αλλά αυτό το μείγμα πολιτικής είναι λάθος μείγμα. Ο λόγος που ζητάμε εκλογές είναι γιατί πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα λάθος μέτρα και πρέπει να τα αντιστρέψουμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι 100,3.

Ο ίδιος, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «sequel του Παπανδρέου, με αυτά που ψηφίζει» και τόνισε πως ο δημοσιονομικός «κόφτης» είναι αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης, εξηγώντας πως «είναι μια κακή επιλογή, γιατί αφαιρεί από την εκάστοτε κυβέρνηση δυνατότητα στοχευμένης πολιτικής».

Συνεχίζοντας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «αυτοί που λένε να συνέλθουμε, είναι αυτοί που λένε για αυταπάτες. Μας κατηγορούν επειδή τους προειδοποιούσαμε ότι αυτά που λένε δεν γίνονται, αυτό είναι άνω ποταμών».

Παράλληλα, άφησε αιχμές λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει σχετικά με την εξεταστική για το πώς οδηγηθήκαμε στα capital controls «γιατί αν πει ο Βαρουφάκης στην επιτροπή όσα λέει στα ΜΜΕ θα πρέπει να κληθούν οι κ. Τσίπρας και Δραγασάκης».

Τέλος, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς από τις ΗΠΑ περί δεδομένης συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Θυμίζω το σανό που μοιράζαν�� στην Ελλάδα πριν τρεις εβδομάδες, ότι εμείς στη ΝΔ στηρίζουμε το Ταμείο και αυτοί ήταν οι λεβέντες που το πολεμάγανε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top