Στα μπλόκα των αγροτών του Ισθμού ο Μανώλης Γλέζος-ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

Η θερμή υποδοχή και οι... Σπαρτιάτες!

Με ανοιχτές αγκάλες υποδέχτηκαν οι αγρότες της Κορινθίας τον Μανώλη Γλέζο στα μπλόκα.

glezos3.jpg

Την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Βαγγέλης Αποστόλου δεν μπορεί να βγει έξω από το ξενοδοχείο, όπου διαμένει στην Θεσσαλονίκη, ώστε να μην δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα, μετά τα επεισόδια με αγρότες και ΜΑΤ στην Διεθνή Έκθεση AGROTICA και πολλά στελέχη της κυβέρνησης αποδοκιμάζονται στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται δεκτός στα μπλόκα με θερμές χειραψίες και φιλιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Γλέζος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα μπλόκα του Ισθμού για να εκφράσει την συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτών κατά του νέου ασφαλιστικού.

Αναφερόμενος στους δανειστές ο κ.Γλέζος υποστήριξε ότι «οι ξένοι βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα ωραίο θέρετρο που έχει ήλιο, μας θέλουν σαν ξενοδοχείο. Αν δεν το διαπιστώσουμε αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, γιατί είναι σαν μην ξέρουμε τον αντίπαλο μας».

glezos44.jpg

Παράλληλα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε τους αγρότες με σύγχρονους Σπαρτιάτες που αρνούνται να δώσουν Γη και Ύδωρ. «Αντιστεκόμαστε απέναντι σε αυτούς που μας ζητούν γη και ύδωρ» τόνισε .

Οι αγρότες από την πλευρά τους, τόνισαν ότι «δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο αγροτικό με τις απαιτήσεις που έχει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Η πρόταση πρέπει να έρθει μέσα από την παραγωγή. Αν δεν γίνουμε αυτάρκεις, δεν θα σταθούμε στα πόδια μας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το ekorinthos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top