Συγχαρητήρια Σαμαρά σε Σαρκοζί και αιχμές για Τσίπρα

«Το μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται στις αξίες της κεντροδεξιάς και όχι στις αριστερές ιδεοληψίες που έχουν χρεοκοπήσει»

Συγχαρητήρια στον Νικολά Σαρκοζί για τη νίκη του στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παράλληλα άφησε αιχμές για την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το μέλλον της βρίσκεται στις ιδέες και τις αξίες της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης! Κι όχι στον ακραίο λαϊκισμό των εθνικιστών, ούτε στις αριστερές ιδεοληψίες και ακρότητες που έχουν χρεοκοπήσει παντού» τόνισε -μεταξύ άλλων- στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

Ολόκληρη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:

«Θέλω να συγχαρώ και δημόσια το Νικολά Σαρκοζύ για τη νίκη του Κόμματός του στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας. Το αποτέλεσμα αυτό είναι θετικό, όχι μόνο για τον ίδιο τον Σαρκοζύ και το κόμμα του που ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση συνολικά. Γιατί το μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται στις ιδέες και τις αξίες της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης! Κι όχι στον ακραίο λαϊκισμό των εθνικιστών, ούτε στις αριστερές ιδεοληψίες και ακρότητες που έχουν χρεοκοπήσει παντού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top