Θρίλερ για τις υπογραφές Γεωργιάδη στη ΝΔ αλλά και θρίλερ για τον Αβραμόπουλο

Ποιον (δεν) θα υποστηρίξει ο Ευρωπαίος Επίτροπος

Θρίλερ για τις υπογραφές Γεωργιάδη στη ΝΔ αλλά και θρίλερ για τον Αβραμόπουλο
Θρίλερ για το αν θα μπορέσει να βρει τις 50 υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης και αν θα είναι τελικά 3 ή 4 οι υποψήφιοι στην εκλογή αρχηγού, βρίσκεται σε εξέλιξη στη ΝΔ, όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κ. Μακρή ο κ. Α. Γεωργιάδης είχε εξασφαλίσει 44 υπογραφές το μεσημέρι, οι οποίες έγιναν 45 το απόγευμα, αλλά όπως λέει και ο ίδιος «τα τελευταία μέτρα μίας κούρσας είναι τα πιο δύσκολα».

Κατά τα άλλα πάντως, όσον αφορά την διαδικασία εκλογής αρχηγού στη ΝΔ, ο χρόνος διεξαγωγής της ψηφοφορίας βρίσκει αντίθετους τον Β. Μεϊμαράκη από την μία πλευρά, που θέλει να γίνει το ταχύτερο και τους Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα από την άλλη, που θέλουν να υπάρχει περισσότερος χρόνος και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με αναρτήσεις στα social media.

Στα αξιοσημείωτα όσον αφορά τον Απ. Τζιτζικώστα και το ότι συνομίλησε σήμερα με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όπως και με τον Α. Γεωργιάδη. .

Το δεύτερο θρίλερ πάντως που υπήρχε σε εξέλιξη σήμερα σχετικά με τη ΝΔ, ήταν το ενδεχόμενο μίας υποψηφιότητας του Δ. Αβραμόπουλου, που για μερικές ώρες «υπήρχε στον αέρα» . Ο ίδιος φερόταν να δέχεται παροτρύνσεις από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ να διεκδικήσει την ηγεσία, αλλά τελικά ο Ευρωπαίος Επίτροπος έσπευσε να διαμηνύσει ότι θα παραμείνει στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιον θα υποστηρίξει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνταχθεί με τον Β. Μεϊμαράκη (ή και τον Α. Γεωργιάδη αν τελικά εξασφαλίσει τις 50 υπογραφές) και μένει να δούμε αν αυτός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Από��τολος Τζιτζικώστας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top