Μήνυμα Σκουρλέτη για Σκουριές: Πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον

«Δεν κινηθήκαμε με κανενός είδους προεκλογική σκοπιμότητα»

Μήνυμα Σκουρλέτη για Σκουριές: Πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις αναφορικά με τις Σκουριές έστειλε ο Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Πάνω απ’ όλα είναι το δημόσιο συμφέρον, η προστασία του περιβάλλοντος και η τήρηση των νόμων» είπε ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν κινήθηκε με κανενός είδους προεκλογική σκοπιμότητα στο θέμα» και πως κατά την προεκλογική περίοδο ειπώθηκαν πολλά.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στη ΔΕΗ επισημαίνοντας ότι κύριο μέλημα είναι να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της, ενώ στο θέμα των αγωγών ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την ίδια πολιτική.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ξεκινά «πιο έμπειρη, πιο ώριμη και πιο γειωμένη» και εκτίμησε ότι «έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι πιο αποτελεσματική, ανταποκρινόμενη στην εντολή του ελληνικού λαού ο οποίος έδειξε ωριμότητα».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο του υπουργείου για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη τονίζοντας ότι υπάρχουν δεκάδες ανοιχτά μέτωπα, κυρίως στο θέμα της παραγωγής, που θα κρίνουν αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα καταρρεύσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top