Τσιμπιόντουσαν στο Ζάππειο μόλις είδαν την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη-ΦΩΤΟ

Ποια είναι η κυρία που μαγνήτισε τα βλέμματα

Τσιμπιόντουσαν στο Ζάππειο μόλις είδαν την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη-ΦΩΤΟ

Μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ωρών, αφού μπόρεσε, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μπει στην Βουλή, μια αιθέρια ύπαρξη ωστόσο κατάφερε (σχεδόν) να τον επισκιάσει, κατά τις δηλώσεις του από το Ζάππειο, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

xanthia.jpgxanthia2.jpg

Ο λόγος για την ξανθιά πληθωρική κυρία Δήμητρα Γουσέτη, η οποία αν και ήταν υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων στις Κυκλάδες, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Mε ένα μήνυμα της στο facebook πάντως η κα Γουσέτη ευχαρίστησε όλους όσους την ψήφισαν!

dimitra2.jpg

xanthia3.jpg

Η 29χρονη Δήμητρα Γουσέτη εκτός από εντυπωσιακή παρουσία και δυναμική προσωπικότητα, έχει και ένα πεντάχρονο αγοράκι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και από τα 22 της χρόνια εργάζεται σε τεχνική εταιρεία.

xanthia4.jpg

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει δύο πατρίδες, την Αθήνα και την Πάρο, ενώ μέλημά της, εάν κατάφερνε να εκλεγεί βουλευτής, θα ήταν η ανακούφιση των πολιτών εκείνων, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

xanthia6.jpg

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστός ο ρόλος της στο κόμμα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, πάντως εντύπωση έχει ήδη κάνει, ειδικά στο αντρικό κοινό!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top