Απίστευτη επίθεση Ζωής σε Τσίπρα: Σε τι διαφέρει από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο;

«Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με τη Χρυσή Αυγή»

Απίστευτη επίθεση Ζωής σε Τσίπρα: Σε τι διαφέρει από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο;

Απίστευτη επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρομοιάζοντας τον πρώην πρωθυπουργό με τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο.

«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου» είπε στα Παραπολιτικά FM η Πρόεδρος της Βουλής.

Η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ενορχήστρωνε τις επιθέσεις εναντίον της.

«Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής» υποστήριξε η κα Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «που με πρότεινε» δεν υπάρχει πια και τόνισε ότι αν βγει πρώτο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top