Η φωτογραφία της κυβέρνησης Τσίπρα που ��αρώνει το διαδίκτυο!

Δείτε την -πάλαι ποτέ- χαρούμενη πρώτη φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου

Η φωτογραφία της κυβέρνησης Τσίπρα που σαρώνει το διαδίκτυο!

Ήταν 28 Ιανουαρίου όταν η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περιχαρής φωτογραφιζόταν στο περιστύλιο της Βουλής για την «κλασική» αναμνηστική φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου.

Έκτοτε, μεσολάβησαν πολλά. Ασφυκτική πίεση στην οικονομία, δραματικά 24ώρα στις Βρυξέλλες, κλείσιμο των τραπεζών και capital controls και νέο Μνημόνιο, ενώ από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν πολλά στελέχη.

Το Παρατηρητήριο πήρε εκείνη την «ανέμελη» φωτογραφία και τη διάνθισε με χιουμοριστικές λεζάντες κάτω από κάθε υπουργό, για να κάνει έναν δικό του «απολογισμό» του έργου της κυβέρνησης που παραιτήθηκε.

Χαρακτηριστικά, κάτω από την Τασία Χριστοδουλοπούλου γράφει «Έλιασα τον ξένο κόσμο», δίπλα από τον Γιάνη Βαρουφάκη «καταχρέωσα αλλά έγινα φίρμα», πάνω από τον Νίκο Κοτζιά «Τραγούδησα», κάτω από τη Νάντια Βαλαβάνη «έμαθα φορολογική δήλωση», κλπ. Όσον αφορά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γράφει «Διαπτραγματεύτηκα».

Η φωτογραφία, η οποία έχει κεντρική λεζάντα το «Επεράσαμε όμορφα» σαρώνει στο διαδίκτυο ή -κατά το ρεύμα της εποχής- έχει γίνει viral!

tsipras2-696x462.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top