Θεοδωράκης: «Θα συμμαχήσω και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα»

«Πληρώνουμε ακριβά της εκπαίδευσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Θεοδωράκης: «Θα συμμαχήσω και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα»

​«Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm ο επικεφαλής του κόμματος, Στ. Θεοδωράκης.

Διευκρίνισε όμως ότι σε περίπτωση εκλογών δεν θα συνταχθεί ούτε πίσω, ούτε μαζί με το παλιό πολιτικό σύστημα.

«Το Ποτάμι καλεί τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση», είπε.

Σχολιάζοντας μάλιστα τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «πληρώνουμε πολύ ακριβά την εκπαίδευση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική ζωή» και πρόσθεσε ότι τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν έχουν υποχρέωση να έχουν ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων το προς τα πού θέλουν να πάνε τη χώρα.

Αναφερόμενος τέλος στο τρίτο Μνημόνιο που θα έχει την υπογραφή του Α. Τσίπρα, ο επικεφαλής του ποταμιού είπε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να το ψηφίσουμε για να σωθεί η χώρα αλλά θα πρέπει πολύ προσεκτικά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το Σεπτέμβρη δηλαδή, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε. Το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τους αγρότες όσο και για τις ομάδες που αδικούνται από τη συμφωνία που έχει κάνει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. Έχουμε τη δυνατότητα, και το Ποτάμι έχει προτάσεις, ώστε να διορθωθούν όλες αυτές οι αδικίες αρκεί και η κυβέρνηση να έχει διάθεση για να δουλέψει μεθοδικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top