Μοσκοβισί: συγκεκριμένη λίστα μεταρρυθμίσεων περιμένει η Ε.Ε. από την Αθήνα

"Δεν θέλουμε συγκρούσεις, αλλα μια κοινά αποδεκτή λύση" '

Μοσκοβισί: συγκεκριμένη λίστα μεταρρυθμίσεων περιμένει η Ε.Ε. από την Αθήνα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τελεί εν αναμονή μιας συγκεκριμένης λίστας μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα ο επίτροπος οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Π. Μοσκοβισί τόνισε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών Αρχών συνεχίζονται με εποικοδομητικό τρόπο, αλλά με αργό ρυθμό.

Όπως ανέφερε, η δουλειά που γίνεται σε τεχνικό επίπεδο είναι πολύ συγκεκριμένη και διεξάγεται σε ήρεμο κλίμα, αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Ο Γάλλος επίτροπος σημείωσε πως γίνεται προσπάθεια να συνδυαστούν οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης - που είναι λογικό να θέλει να εφαρμόσει το πρόγραμμα της - με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το ελληνικό κράτος έναντι των δανειστών.

«Επιθυμούμε και περιμένουμε ένα συγκεκριμένο καταλογο από την ελληνική κυβερνηση για να εξεταστεί από το Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα. Γι' αυτό δουλεύουμε με πολύ έντονο ρυθμό, δεν θέλουμε συγκρούσεις, αλλα μια κοινά αποδεκτή λύση», κατέληξε ο Π. Μοσκοβισί. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top