Μιχαλολιάκος: Αφού πάμε για νέο Μνημόνιο, τι χρειάζεται η εξεταστική;

«Η έρευνα της Επιτροπής να ξεκινήσει από το 1974»

Μιχαλολιάκος: Αφού πάμε για νέο Μνημόνιο, τι χρειάζεται η εξεταστική;

Αιχμές για την κυβέρνηση άφησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας χθες στη Βουλή πριν την ψηφοφορία για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως δεν χρειάζεται εξεταστική επιτροπή «αφού δεν εξασφαλίσαμε ότι η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει νέο μνημόνιο» για να προσθέσει: «Αν ήταν προδότες αυτοί που υπέγραψαν τα προηγούμενα μνημόνια, τότε είναι κι αυτοί που θα υπογράψουν και το νέο, όπως κι αν το ονομάσουν».

Ο κ. Μιχαλολιάκος προδίκασε την «αποτυχία» της επιτροπής «αφού δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα», δεδομένου του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Παράλληλα, την ίδια πεποίθηση εξέφρασε και για την επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος επισημαίνοντας πως απαιτείται προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς και άμεση καταγγελία του Μνημονίου.

Τέλος, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εκφράστηκε θετικά για την πρόταση της ΝΔ που ζητά την έναρξη της διερεύνησης από το 1981 και ζήτησε η έρευνα της Επιτροπής να επεκταθεί από το 1974.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top