Αθανασίου για κατάληψη Νομικής: Θερίζουν τους καρπούς που σπείρανε

«Πως θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους ο υπουργός; Τους γνωρίζει;»

Αθανασίου για κατάληψη Νομικής: Θερίζουν τους καρπούς που σπείρανε

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσ��νης Νίκο Παρασκευόπουλο εξαπέλυσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου με αφορμή την κατάληψη της Νομικής από αντιεξουσιαστές.

«Η κυβέρνηση θερίζει τους καρπούς των όσων έσπειρε!! Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τότε που ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος δήλωνε από του βήματος της Βουλής ότι “η Πολιτεία οφείλει να διαλέγεται και με τους κουκουλοφόρους”! Οι ίδιοι (κουκουλοφόροι) μόλις σήμερα, με την κατάληψη της Νομικής, έδειξαν πόσο τιμούν τη σχετική πρόσκληση που ο κ. Υπουργός τους απηύθυνε» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και προκάτοχος του κ. Παρασκευόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Η Δημοκρατία οφείλει να διαλέγεται. Οφείλει να σέβεται τα δικαιώματα ακόμα και των αρνητών της και να δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Αλλά δεν μπορεί να διαλέγεται με όσους καλύπτουν το πρόσωπό τους για να επιδοθούν σε καταστροφές, βιαιοπραγίες και καταλήψεις» προσθέτει ο ίδιος και απευθύνει ερώτηση προς τον κ. Παρασκευόπουλο για το πώς θα γίνει διάλογος με τους κουκουλοφόρους: «Εξάλλου, με ποιούς θα κάνει διάλογο ο κ. Υπουργός, αφού δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπό τους; Εκτός και αν τους γνωρίζουν!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top