Χαρδούβελης: Διατηρώ τα χρήματα μου σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική

"Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχω βγάλει"

Χαρδούβελης: Διατηρώ τα χρήματα μου σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική

​Συνεχίζει να δίνει εξηγήσεις ο Γκίκας Χαρδούβελης για τις καταγγελίες που προέκυψαν εις βάρος του πως τον Μάιο του 2012- όταν ήταν τότε υπεύθυνος του οικονομικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου -έβγαλε στο εξωτερικό σημαντικά χρηματικά ποσά, τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που εκ της θέσεώς του ήταν υποχρεωμένος να υποβάλει!

Μετά την χθεσινή παραδοχή του στο Star, πως τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκε ότι θα καταρρεύσει η Ελλάδα και έβγαλε τα λεφτά του έξω για να μπορέσει να συντηρήσει τα παιδιά του, ο κ.Χαρδούβελης επανήλθε σήμερα στο θέμα, δηλώνοντας ότι έχει φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχει βγάλει.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, o κ.Χαρδούβελης διευκρίνισε, ότι την περίοδο κατά την οποία έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό, επικρατούσε μία διαφορετική κατάσταση, ένας διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ, μία διαφορετική Ευρώπη και πρόσθεσε ότι διατηρεί τα χρήματα του σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν έχει λάβει επιστολή από τον πρόεδρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Π.Νικολούδη, αλλά ενημερώθηκε από τα media και σημείωσε ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει δήλωση, όσο ήταν συνεργάτης του κ.Παπαδήμου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top