Με προκλήσεις από Χρυσαυγίτες η κατάθεση της Λ. Κανέλλη για το χαστούκι από τον Κασιδιάρη

Λιάνα Κανέλλη: «Δέχθηκα 4 μπουνιές. Δεν έπεσα κάτω για να μην γίνω ρεζίλι»-Πρώτη ανάρτηση: 12:40

Με προκλήσεις από Χρυσαυγίτες η κατάθεση της Λ. Κανέλλη για το χαστούκι από τον Κασιδιάρη

​Επεισοδιακή ήταν η πρώτη μέρα της δίκης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι που είχε ρίξει στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, καθώς ο πρόεδρος διέκοψε για λίγα λεπτά μετά από προκλήσεις και γιουχαΐσματα οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

2254971.jpg

2254984.jpg
Το δικαστικό σώμα αποφάσισε ολιγόλεπτη διακοπή καθώς κάποιοι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστήριο φώναζαν και σχολίαζαν συνέχεια τα δρώμενα της δίκης, αναγκάζοντας τον πρόεδρο να ζητήσει πολλές φορές να κάνουν ησυχία.

2254977.jpg

2254987.jpg
Κάποια στιγμή, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και για αυτό η δίκη διεκόπη για λίγα λεπτά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο, σύμφωνα με την αστυνομία, να απομακρυνθεί το ακροατήριο από τον χώρο μιας και ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την δίκη είναι πολύς.

2254982.jpg

2254989.jpg
Νωρίτερα η κυρία Κανέλλη είχε καταθέσει: «Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μη πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι, δηλαδή να πέσω κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές. Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική».

Γ. Παπαδάκης: «Η Λιάνα δέχθηκε πολύ έντονα χτυπήματα»

Αποκαλυπτική ήταν και η κατάθεση του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γ. Παπαδάκης, ο οποίος όπως είπε η Λιάνα Κανέλλη δέχτηκε πολύ έντονα χτυπήματα.

Ο διάλογος του παρουσιαστή με τον πρόεδρο του δικαστηρίου ήταν ο εξής:

Πρόεδρος: Ήταν χαστούκια ή γροθιές;

Μάρτυρας: Ήταν έντονα. Το χέρι ήταν ελαφρά κλεισμένο. Το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό. Κάποιο χτύπημα πήγε στον αέρα.

Μάλιστα ο Γ. Παπαδάκης περιέγραψε και τα όσα ακολούθησαν της επίθεσης στη βουλευτή του ΚΚΕ.

«Η κ. Κανέλλη φώναζε ότι είναι χτυπημένη και είχε ένα εξόγκωμα κάτω από το μάτι. Ο κ. Κασιδιάρης έφυγε. Όπως μου είπαν οι συνεργάτες μου η προσπάθεια του να φύγει συνοδεύτηκε από απειλές. επιχείρησε να φωτογραφήσει τους συνεργάτες μου και ζητούσε τηλεφωνικά ενισχύσεις από τον αρχηγό», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top