Δ. Στρατούλης: «Τα Μνημόνια τα πάτησε το τρένο»

«Ήρθαμε για να σταματήσουμε τις μειώσεις των συντάξεων»

​Το τέλος των Μνημονίων με την εκλογή της νέας κυβέρνησης, επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, προσερχόμενος στο υπουργείο.

«Τα Μνημόνια τα πάτησε το τρένο με τη νέα κυβέρνηση. Εμείς ήρθαμε να σταματήσουμε τις μειώσεις των συντάξεων, δεν ήρθαμε να χρησιμοποιήσουμε ψαλίδια. Τα ψαλίδια τέλειωσαν. Αφορούσαν προηγούμενες κυβερνήσεις και την τρόικα», είπε ο κ. Στρατούλης.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους Έλληνες ασφαλισμένους, τόνισε ότι θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σταθερότητα και συνέπεια.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων δήλωσε επίσης κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να μειωθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, επισημαίνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να στηρίξει και να αναβαθμίσει τις συντάξεις και το ασφαλιστικό σύστημα.

Ερωτηθείς για το χρηματοδοτικό κενό και πώς αυτό θα καλυφθεί, είπε ότι υπάρχουν λύσεις για όλα τα θέματα και υπάρχει σχέδιο και προτάσεις για όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top